Kedves Bumeráng Hallgatók!

Tegnap a kollégáink felmondtak. Elbúcsúztak közös „gyermeküktől”, a NeoFM-től, de nem tudtak elbúcsúzni tőletek.

Arra kérünk benneteket, értsétek meg: nem azért hallgattak, nem azért hallgattunk, mert titkolózni akartunk. De a csapat egységesen döntött és minden előre kiszivárogtatott információ vagy egy esetleges búcsúadás ártott volna a kollégáknak. Akik közül van, aki 2, van, aki 4 hónapja nem kapott fizetést és sokan - éppúgy, mint jónéhányan közületek - a sárga csekkjeiket sem tudták már befizetni.


Vannak részletek, amikkel nem akarunk untatni benneteket és vannak részletek, amikről – főleg a kollégák védelmében – nem beszélhetünk. Nem akarjuk őket ennél is nehezebb helyzetbe hozni

De tény: a rádiózás igazi csapatmunka és ha valaki(k) a háttérben feláll(nak), a mikrofon mögött dolgozók sem tudják végezni a munkájukat.

Ez történt a Bumeránggal is.

Higgyétek el, az a jövőkép, amit az elmúlt hetekben elénk tártak, sem nektek, sem nekünk nem volna szórakoztató… Márpedig mi nem szeretnénk olyan műsort készíteni reggelről-reggelre, ami „nyomokban Bumerángot tartalmaz”.

Mi Bumerángot akarunk csinálni.

Elhallgattunk.

Azt reméljük, ezzel a lépéssel esetleg felgyorsítottunk egy olyan folyamatot, melynek végén talán újra megszólalhatnak kedvenc műsoraitok, műsorvezetőitek - köztük a Bumeráng is.

Valahol, valamilyen formában visszatérünk.

És megígérjük: a bumerang.hu-n, a FaceBookon és a Google+-on mindenről folyamatosan értesítünk benneteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradio.blog.hu/api/trackback/id/tr484701176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása